Mobiele snackwagen

Mobiele snackwagen  Mobiele snackwagen

Geeft u binnenkort een verjaardagsfeest of een kinderfeestje? Met het huren van een mobiele snack wagen kunt u al uw gasten eens lekker verwennen met lekkere frituur snacks bij u aan huis. Door onze jarenlange horeca ervaring zijn we in staat om bijna iedere wens te kunnen vervullen. Met uw fantasie verzorgen wij een denderend feest!

  • Mobiele snackwagen
  • Mobiele snack wagen
  • Frituur aan huis

Ons bedrijf is gevestigd in de buurt van Antwerpen, een centrale locatie met veel mogelijkheden. Wij rijden met onze mobiele snackwagens door Nederland én België voor frituur op fuif aan huis of op locatie. Indien gewenst kunt u gebruik maken van ons eigen personeel, zodat we de volledige zorg voor u uit handen nemen. Wilt u zelf uw gasten bedienen? Dan kan dit uiteraard ook.

Wilt u een lekker snackfeest geven, maar geen vettige lucht in de kamer, maar wel de aangename geur van gebakken frietjes? Dan is het boeken van een mobiele snack wagen voor frituur aan huis een uitstekende optie. Frituren is niet per definitie ongezond, mits u het slim doet. Daarom frituren wij met het juiste frituurvet. Hoe verser het vet, des te beter. Onze Vlaamse frieten zijn niet voor niets zo populair!

Na afloop ruimen wij alles netjes weer op, zodat uw huis schoon is én blijft. Wilt u meer weten over de verhuur mogelijkheden en prijzen van onze mobiele snackwagen voor frituur aan huis, surft u dan eens naar onze uitgebreide website. Hier vindt u een aantal mogelijkheden, maar wij kunnen ook maatwerk leveren. Uw wensen staan bij ons voorop! Graag tot ziens.Copyright 2023 De-hongerstiller.be | Contact | Sitemap