Frietkramen

Frietkramen  Frietkramen

Mobiele frietkramen stijgen nog steeds in populariteit. De huur van zo´n kraam kan bij ons al tegen een zeer lage prijs. Hoe dit komt? Als specialist in foodwagens kunnen wij onze producten voordelig inkopen én dat merkt u aan onze voordelige prijzen. Deze rijdende wagens zijn helemaal van deze tijd, een topper tijdens ieder feest of fuif.

  • Frietkramen verhuur
  • Mobiele frietkramen te huur

Met onze mobiele frietkramen komen we overal, bij u thuis of op locatie. U kunt ze huren voor bijvoorbeeld een kinderfeestje aan huis, bedrijfsuitje of een bruiloft. De sfeervolle uitstraling van onze frietkramen maakt uw feestje compleet. De prijs die u ervoor betaalt is afhankelijk van het menu dat u samenstelt. Er zijn veel variaties mogelijk met heerlijke sauzen. Wat dacht u van een patatje oorlog?

De populairste sauzen zijn nog altijd mayonaise of fritessaus. Fritessaus lijkt op mayonaise, maar smaakt anders. Het heeft dezelfde kleur en het is ook een saus, maar daar is dan ook alles mee gezegd. De ingrediënten zijn water, olie, suiker, zetmeel, azijn, eventueel mosterd en vaak nog allerlei conserveringsmiddelen en andere toevoegingen. Mayonaise wordt hoofdzakelijk gemaakt van eidooiers en olie. De volvette mayonaise is nog steeds één van de meest geliefde sauzen.

Waarom zijn Belgische frietjespatat nu eigenlijk zo populair? De Belgische friet is gemaakt van een aardappel die speciaal voor het frituren is geteeld. De verse aardappels worden niet machinaal geschild, maar met de hand. Veel werk, maar u krijgt wel het beste resultaat. Daarna worden de frieten gewassen en gedroogd en vervolgens gebakken in vers frituurvet.

De bewering dat ovenfriet veel gezonder is dan de normale friet is onjuist. Ze leveren alleen wat minder calorieën dan andere voorgebakken frieten. Bovendien zijn ze niet krokant. Onze eigen Belgische frieten die wij voor u bereiden in onze mobiele frietkramen zijn van de beste kwaliteit. Zoals het hoort!

U kunt mobiele frietkramen in dagdelen huren of per uur met of zonder professioneel personeel. De mogelijkheid bestaat om onze all-in formule toe te passen. U betaalt dan per persoon een vast bedrag. Uw gasten kunnen onbeperkt eten. Het grote voordeel van deze formule is dat u precies weet wat u aan het eind moet betalen.

Voor meer informatie over onder andere onze mobiele frietkramen en de prijzen kunt u het beste even op onze uitgebreide website kijken. Wilt u een andere kar die mobiel is, dan bent u uiteraard ook van harte welkom. U kunt ons bedrijf ook contacteren per email of per telefoon. Wij zijn u graag van dienst en, indien gewenst, ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte of u kunt direct boeken.Copyright 2023 De-hongerstiller.be | Contact | Sitemap