Frituurwagen

Frituurwagen  Frituurwagen

Friet is een favoriet gerecht van gefrituurde aardappelreepjes bij jong én oud. Het lijkt er op dat we bijna niet meer zonder kunnen en op een leuk feestje of fuif mag een mobiele frietwagen dan ook zeker niet ontbreken. Bij ons bedrijf uit Antwerpen kunt u goed uitgeruste mobiele frietkraam boeken tegen een voordelige prijs. U betaalt per persoon en u kunt eten zoveel u wilt. Daarnaast is onze frietkraam uitgerust om nog veel meer lekkernijen voor u en uw gasten te breiden.

 • Frituurwagens mobiel
 • Frietmobiel verhuur

Zowel de Fransen als de Belgen claimen de uitvinding van frites, maar eigenlijk weet niemand het. Wel weten wij dat in Brugge het enige frietmuseum in de wereld staat dat de hele geschiedenis toont van de oorsprong van de aardappel tot de eerste frieten. Het blijft een feit dat lekkere frites bakken een kunst is, die wij Belgen zeker verstaan. De voorwaarde is een goede en grote aardappel. De aardappelen worden in gelijkvormige staafjes gesneden waarna ze een tijdje gaan ´zwemmen´ ook wel voorbakken genoemd. Het voorbakken heeft als doel dat het meeste vocht verdwijnt. Daarna wordt de aardappel gebakken en krijgen we heerlijke krokante frieten.

 • Mobiel frituur verhuur
 • Mobielfrituurkraam te huur
 • Mobielfrituurwagen
 • Frietkraam verhuur

Onze moderne mobiele frituurwagens zijn voorzien van diverse friteuses, zodat ook grotere groepen tegelijkertijd kunnen worden voorzien van friet. Naast friet kunt u in deze friteuses ook anders snacks bakken of laten bakken. Wij leveren namelijk desgewenst ook professioneel personeel, zodat u de hele catering uit handen kunt geven.

 • Frituurwagen
 • Verhuur frietkarren mobiel
 • Verhuur frietwagen mobiel
 • Frietwagens huren
 • Frituur kramen

Wij spreken ook weleens over frietkotten of frietkeetje als wij praten over onze mobiel frituur uitgerust met luxe friteuses want service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Doordat we meerdere mobiele frietwagens hebben, is er altijd wel één beschikbaar. U kunt 365 dagen per jaar bij ons terecht én dit tegen een hele aantrekkelijke prijs.

Ons werkgebied is Antwerpen, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Brussel, Limburg en Vlaams Brabant. Andere delen van het land zijn eventueel bespreekbaar. Zoals u weet zijn ons wagens makkelijk verplaatsbaar en daarom zijn er veel dingen mogelijk.

Een mobielfrituurkraam of mobielfrituurwagen aan huis is altijd het begin van een ontspannend feest. Het organiseren van een spetterend feest of fuif op locatie of bij u thuis vergt veel tijd en energie. Er zijn tientallen zaken die u niet mag vergeten. Wij ontlasten u graag op het gebied van de inwendige mens.

Ook als u een kleinere aangelegenheid hebt zoals een jubileum, personeelsfeest, reünie of verjaardag wilt u de genodigden wel eens wat anders voorschotelen dan een buffet of soep met pistolets en dan biedt het boeken van een frituurwagen of zelfs meerdere frituurkramen uitkomst. Neemt u maar eens contact met ons op. Wij geven u graag vrijblijvende informatie.

In Nederland en België zijn de meeste inwoners gek op aardappelen. Dit is een plant die ondergronds knollen aanmaakt die bestaan uit zetmeel en bevatten zeer veel koolhydraten. Hierdoor wordt een aardappel gezien als basisvoedingsmiddel en wordt vaak gecombineerd met een lekker stukje vlees en groenten. Andere voorbeelden hier van zijn bijvoorbeeld rijst, pasta en brood.

Wat veel mensen echter niet weten is dat de aardappel vanuit Zuid-Amerika naar Europa is gebracht door Spaanse ontdekkingsreizigers. Daarna werden aardappelen verbouwd door monniken en deze zorgden ook voor de verspreiding naar Europese landen, waar het in het begin vooral gebruikt werd als varkensvoer. Door de tijd heen is deze aardappel uiteindelijk uitgegroeid tot een belangrijk voedingsmiddel en had een belangrijke rol voor de zeevaarders, want door een hoog gehalte aan vitamine C was het een belangrijk middel tegen scheurbuik.

Ondertussen hebben wij uitgevonden dat een aardappel gekookt en gebakken erg lekker is en wordt veelvuldig gebruik in onze keukens. Maar een nog lekkerdere variant is gefrituurde aardappel, ofwel patat. Overal ter wereld heeft men deze vorm van voedsel ontdekt en wordt overal veelvuldig gegeten. Mensen gaan regelmatig naar frituurkramen om van deze lekkere maaltijd te kunnen genieten. In sommige plaatsen komt u zelfs nog een authentieke frituurwagen tegen die er om bekend staan dat ze heerlijke patat bakken.

Wanneer u door een willekeurige plaats loopt zult u vast meer dan één frietkraam tegenkomen. Voor alle frituurwagens geldt dat zij hun uiterste best doen om hun klanten te voorzien van heerlijk vers gebakken patat. Vaak wordt friet gecombineerd met een lekkere snack die ook in deze unit te koop is. Dit heerlijke gerecht valt bij zowel jong als oud in de smaak en wordt door veel mensen als een echte lekkernij gezien.

Ook op feesten doet een zak friet van een frietkraam het altijd goed om de honger te stillen. Wij van De Honger Stiller bieden u de mogelijkheid om een frituurwagen te boeken voor op uw feest. Een groot voordeel is dat u niet zelf in uw keuken aan de gang hoeft om uw gasten te voorzien van eten. Zij gaan op het moment dat zij trek hebben naar de wagen en bestellen waar zij op dat moment zin in hebben.

Het is bij ons mogelijk om niet alleen friet of frit klaar te laten maken, maar in onze wagens kunnen ook hamburgers, hotdogs en andere snacks klaargemaakt worden. Alles wat uit de frituur komt kan in onze kramen geheel op maat worden klaargemaakt. Wij bieden naast verhuur van frituurwagens ook de mogelijkheid tot vele andere food karren. Bekijk ons website voor alle mogelijkheden. Heeft u toch andere wensen, dan kunt u altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie.

De door u gekozen frituurwagen wordt bij u op de gewenste dag afgezet en ook weer opgehaald. Uiteraard bestaat ook de mogelijkheid om het personeel er bij te boeken, zodat u ook de bediening niet meer hoeft te verzorgen. De zeer complete frietkraam kan geheel verzorgd worden tegen scherpe prijzen. U kunt hiervoor telefonisch contact met ons opnemen.

Wilt u het standaard aanbod van onze frietwagens verder uitbreiden, dan is dit mogelijk. Wij vinden het belangrijk dat de klant tevreden is en kunnen u daarom zeer veel mogelijkheden bieden. Een voorbeeld is het uitbreiden van een frietkraam met meerdere snacks of een drankkraam. U hoeft met een dergelijks drankkraam ook dit deel niet meer zelf te verzorgen, waardoor u nog meer tijd heeft om zich met uw gasten bezig te houden.

Wij hebben al zeer veel tevreden klanten in België en Nederland. Deze hebben al eerder gekozen voor onze frituurwagens, maar vaak ook voor een andere kar. Onze frituurwagen wordt geboekt voor verjaardagsfeesten, bruiloften, familiefeesten, maar ook bedrijfsfeestjes en evenementen zijn een reden om een frituur wagen of meerdere wagens te boeken.

Wij begrijpen dat niet bij elk type fuif een frituurwagen past en daardoor hebben wij vele andere soorten karren in ons mobiel aanbod opgenomen. Denk hierbij aan pannenkoeken, ijs, drank, pasta en loempia's. Heeft u vragen over ons complete assortiment, waaronder onze frituurwagens, dan kunt u vandaag nog contact met ons opnemen.

Onze mobiele frituurwagens zijn volledig professioneel ingericht. Daardoor is een frietkraam geschikt voor kleine én grote evenementen. U kunt dan denken aan een personeelsfeest, een jubileumfeest of een wat kleiner feestje zoals een verjaardagsfeest van uw zoon of dochter. Onze frituur- en snackformule zal bij iedereen in de smaak vallen én wij zijn zeker een aanvulling op uw evenement. U kunt bij ons professioneel én enthousiast personeel inhuren die niet alleen perfect kunnen bakken, maar ook nog eens zorgen dat alles netjes wordt achtergelaten.

Al jarenlang zijn wij specialist op het gebied van frituurwagens. Deze zijn geliefd, want zowel jong als oud is van tijd tot tijd gek op een lekkere snack. In onze mobiele frietwagen bakken wij niet alleen de beste frieten, maar ook nog eens fantastische snacks zoals kroketten en frikandellen. Er wordt vaak gesuggereerd dat snacks ongezond zijn. Dit valt wel mee, mits deze goed gefrituurd worden. Wij maken altijd gebruik van vers frituurvet in onze kar en bakken niet langer dan nodig, zodat de smaak niet verloren gaat.

Met onze mobiele karren rijden wij door België, maar ook komen wij in Nederland. Uiteraard zijn er heel veel bedrijven waar u terecht kunt voor de verhuur van een frituurwagen, maar wat ons uniek maakt zijn de voordelige prijzen en klantvriendelijkheid. Wij doen net dat stapje meer en dit ervaart u als ons benadert voor de verhuur van een mobiele friet kraam. Wij leveren maatwerk als u een frietwagen bij ons bedrijf gaat huren.

Waar wij ook komen met onze moderne frituurwagen, wij zorgen altijd voor een grandioos eetfestijn. Het grote voordeel is dat u niet naar een restaurant hoeft te gaan, want wij komen waar u maar wilt. Dit kan bij u aan huis zijn, maar wij komen ook op locatie met onze mobiele frietwagens.

De prijzen voor de verhuur van een mobiele frituurwagen met of zonder personeel vindt u op onze uitgebreide website. Onze frietkraam zal er voor zorgen ervoor dat uw gasten zullen genieten van de heugelijke dag en dat er nog lang zal worden nagepraat over uw feestje. Contacteert u ons maar eens voor het maken van een afspraak of voor het boeken van een frietkraam. Wij komen graag al rijdend met een mobielfrituurwagen naar u toe.Copyright 2023 De-hongerstiller.be | Contact | Sitemap