Frituurkraam

Frituurkraam  Frituurkraam

De bruiloft wordt vaak genoemd als de mooiste dag uit het leven van een echtpaar. Het is dan ook niet voor niets dat (vooral vrouwen) maanden en soms jaren bezig zijn met het plannen van deze bijzondere dag. Hoewel het niet het eerste is waar mensen vaak aan denken, is eten ook een belangrijk onderdeel van de bruiloft. Het is dan ook belangrijk dat het aanstaande bruidspaar hier goed over nadenkt. Gaat u binnenkort trouwen en weet u nog niet wat u met het eten zult doen? Lees dan snel verder!

  • Verhuur mobiele frituurkramen
  • Te huur frituur wagen
  • Huren frituur wagens

Veel bruidsparen kiezen voor het standaard diner in een zaal met verschillende tafels. Dit heeft een aantal nadelen: Niet iedereen kan eten waar hij zin in heeft, de prijs is vaak hoog en het eetgedeelte is vaak saai, omdat u slechts met de mensen van uw eigen tafel kunt praten. Wij van De Honger Stiller bieden u nu een origineel alternatief: Kies voor een mobiele frituur wagen!

Het idee is vrij simpel: terwijl u zorgeloos geniet op uw feest, installeert ons vakkundige personeel de frituurkramen op de gewenste locatie. Wanneer u er klaar voor bent bestellen u en uw partner een lekkere puntzak friet of eet u romantisch samen een frikandel onder de luifel van de frituur wagens. Alles wat u wenst is in de mobiele frituurkraam aanwezig! Ook voor uw lievelingsoom of tante is er volop keuze uit friet en snacks die vers in de frituur wagen worden bereid. Uw gasten zullen smullen en er zal nog lang over uw bruiloft nagepraat worden!

Onze rijdende frituur wagens zijn professioneel uitgerust en kunnen indien u wenst met personeel geleverd worden. Deze bekwame en zeer vriendelijke mensen verzorgen zonder morren het perfecte frietje voor uw gasten. Terwijl men wacht, kan men gezellig bijkletsen onder het luifeltje van de mobiele frituurkraam. U kunt natuurlijk ook zelf in de frituur wagen staan en het eten aan uw gasten uitdelen. Denk u eens in wat een plezier en leuke foto's dat zal opleveren!

De voordelen op een rijtje: het huren van mobiele frituur karren is een ontzettend leuk alternatief voor het eten op uw bruiloft; u kunt uw gasten zelf voorzien van het eten óf ervoor kiezen dit te laten doen door ervaren personeel, waardoor u tijd heeft om met al uw gasten te spreken over uw fantastische dag; en tot slot: uw gasten kiezen zelf waar ze zin in hebben, er is voor ieder wat wils. Wie is er nou niet gek op het lekkers uit de rijdende frituurkraam?

Het huren van een mobiele frituurkraam is bovendien goedkoper dan u denkt. De mogelijkheden zijn eindeloos en u heeft de prijs zelf in de hand. Zo kunt u er voor kiezen per stuk te betalen, of kiest u voor een arrangement tegen scherpe prijzen, waarbij uw gasten onbeperkt kunnen genieten van al het lekkers uit onze frituurkramen. Wij zorgen ervoor dat alle benodigde spullen in de rijdende frituur wagens aanwezig zijn, of huur ook het benodigde personeel, dat u al het werk uit handen neemt. De catering verzorgen wij geheel op maat.

Wilt u de frituur wagen eerst testen of houdt u uw bruiloftsfeestje bij u thuis? Dan komen we ook bij u thuis! De rijdende frituurkraam is mobiel en kan makkelijk tot bij u in de straat komen. Wat zullen de buren zeggen als u een mobiele frituur kar thuis heeft staan? Voor de prijs hoeft u het niet te laten en het boeken is zo gebeurd!

Kijk eens op onze website en neem vervolgens vrijblijvend contact met ons op voor informatie over prijzen en de verschillende rijdende frituurkramen. Wij doen graag ons uiterste best om bij te dragen aan de mooiste dag van uw leven aan huis of een fuif op locatie.Copyright 2023 De-hongerstiller.be | Contact | Sitemap