Echte beste frietjes

Echte beste frietjes  Echte beste frietjes

Vlaamse frieten zijn de echte beste frietjes. Als u eenmaal onze friet heeft geproefd, wilt u nooit meer iets anders. Wij bereiden ze voor u in een unieke frituurwagen die u kunt huren voor al uw evenementen: een verjaardag aan huis of op een andere locatie bijvoorbeeld op een beurs.

  • Echte beste frietjes

Onze modern ingerichte wagens zijn goed uitgerust met professionele apparatuur. Het voordeel van mobiele wagens is dat wij op iedere plek kunnen komen. Echte beste frietjes eten is dan nu ook voor iedereen mogelijk. Daarnaast bieden wij een breed snack assortiment onder andere kroket, kaassouffle, frikadel, kipkorn en nog veel meer met een variatie aan sauzen. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit mayonaise, pinda saus, curry, ketchup. Alles is mogelijk!

Ons bedrijf kenmerkt zich door flexibiliteit, betrouwbaarheid en een vlotte service. Wij zijn een snelgroeiend bedrijf met een grote variatie aan eetkramen. Echte beste frietjes eten is én blijft populair. Onze frituurwagen draait dan ook overuren! Toch weten wij voor al onze klanten nog steeds een plekje te vinden in de agenda.

Onze frietkramen zijn geliefd, omdat wij echte beste frietjes bakken. Dit doen wij met veel plezier, omdat wij altijd zijn omringd met mensen die een goed humeur bij zich hebben. Veelal worden wij ingehuurd voor feesten aan huis, maar ook op locatie bijvoorbeeld tijdens een bedrijfsfeest. Wilt u meer weten? Belt u ons dan gerust. Onze medewerkers staan u graag te woord.Copyright 2024 De-hongerstiller.be | Contact | Sitemap