Frietkeet

Frietkeet  Frietkeet

U kunt een mobiel frietkeetje op ieder moment van de dag huren, want ons bedrijf beschikt over een breed assortiment. Als specialist in foodwagens kunnen wij op iedere, ook onverwachte, situatie inspelen. Het grote voordeel van onder andere een mobiele frietkeet is dat wij op iedere locatie aanwezig kunnen zijn. Hebt u een personeelsfeestje, een bruiloft, een fuif of een gezellig verjaardagsfeestje bij u thuis? Dan zijn wij graag van de partij.

  • Mobiele frietkeet te huur
  • Frietkeetje verhuur
  • Friet kar mobiel huren
  • Friet karren aan huis of op locatie

Wij kunnen het ons zo voorstellen dat u tijdens een evenement of feestje bij u thuis wel iets anders te doen heeft dan frieten bakken in onze mobiele frietkeet. Om het u zo makkelijk mogelijk te maken kunt u gebruikmaken van ons eigen personeel tegen een kleine meerprijs. Ze zijn specialist op het gebied van frituren, zodat u en uw gasten verzekerd zijn van een lekkere maaltijd.

Een feest organiseren. De een draait zijn hand er niet voor om. De ander kan wel wat advies gebruiken. Een feest organiseren kost tijd, maar vooral veel energie. Er zijn talloze zaken waar u aan moet denken. Maar het is nu eenmaal zo dat we in ons kleine landje graag feesten. Een checklist is dan een handig hulpmiddel. Bepaal altijd eerst de locatie en de grootte van uw feest, want dit is van invloed op uw voorbereidingen. Een goede voorbereiding vermindert de stress, zodat ook u heerlijk van het feest kan genieten.

Organiseert u thuis een klein tuinfeestje met uw familie of een kinderfeestje, dan is het huren van een mobiele frietkeet een uitstekende optie. Thuis een kinderfeestje vieren is heel gezellig, vooral bij mooi weer. Spelletjes doen in de tuin of een dansfeestje houden. Discolampen aan…en de party kan beginnen.

Bij slecht weer kunt u kiezen voor bijvoorbeeld een thuisbioscoop. Doe de gordijnen dicht en verduister het huis zoveel mogelijk. Verzamel alle kussens in de woonkamer. Presenteer een paar korte films of laat de jarige vooraf een keuze maken. U kunt ook kiezen voor een verkleedpartij. Haal alle oude kleding uit de kast en laat ieder kind zich bij binnenkomst verkleden! Het zal zeker leiden tot hilarische momenten.

Om het eten hoeft u zich niet druk te maken, want als u bij ons een mobiel frietkeetje gaat huren, zorgen wij ervoor dat alles tot in de puntjes wordt geregeld. Alles leveren wij geheel op maat. Dat een duur kinderfeestje helemaal niet nodig is laten wij u graag zien, want wij hanteren zeer voordelige prijzen. Het huren van een mobiele frietkeet kan met of zonder personeel.

Snacken is altijd feest! Friet met bamischijven, frikadellen of heerlijke krokante kroketten. U kunt het menu zelf samenstellen. Voordat wij al rijdend bij u komen met onze mobiele frietkeet bespreken wij wat uw budget is. Aan de hand daarvan vertellen wij u de mogelijkheden. Hebt u speciale wensen? Laat het ons dan weten, want wij spelen hier graag op in. Klantvriendelijkheid en service staan bij ons hoog in het vaandel én wij leveren maatwerk.

Wat voor een feest u ook organiseert, één ding staat vast: bij ons vallen geen feesten in het water! Neemt u maar eens vrijblijvend contact op met ons, want onze rijdende mobiele frietkeet komt ook graag bij u thuis! De contactgegevens en informatie over onze friet karren treft u aan op onze uitgebreide website.Copyright 2024 De-hongerstiller.be | Contact | Sitemap