Frietkot

Frietkot  Frietkot

Wij zijn specialist in de verhuur van mobiele foodwagen, waaronder een moderne uitgerust frietkot. Frietkotten zijn populair bij jong én oud, want wie houdt er nu niet van vers gebakken frietjes? Al rijdend komen wij naar u toe met onze fritkot, bij u thuis of op een andere plek waar u uw feestje viert. Het zorgt voor een ouderwets gezellige sfeer, waarbij iedereen zich al snel op zijn gemak voelt.

  • Mobiele frietkotten huren
  • Fritkot of kar te huur
  • Professioneel verhuur van een frietkot op maat

Wij zijn gevestigd in Wilrijk, vlakbij Antwerpen, en daar zijn wij best trots op, want met vermoedt dat de oudste frietkot, zo rond 1840, ooit in Antwerpen stond. Zelfs toen waren de frietkotten al mobiel. In Brussel kunt u zelfs een heuse frietkot museum vinden! Hier kunt u de hele geschiedenis volgen van de oorsprong van de aardappel tot de eerste frieten.

Voor lekkere frieten gebruiken wij de beste aardappelen. Welke? Dat is ons geheim. Voor wie op dieet is, moet nu even zondigen want echte frietjes eet je met volvette mayonaise. Wilt u echt eens uit uw dak gaan, dan neemt u er nog eens een lekkere snack bij. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit frikandellen, kaassoufflés of wat dacht u van een heerlijke bamischijf? Hebt u andere wensen, dan kunnen wij dit zeker voor u regelen.

Het voordeel van een frietkot die mobiel is, is dat wij overal kunnen komen. Zelfs in Nederland! Al rijdend brengen wij de mobiele fritkot, met of zonder personeel, bij u aan huis of elders. Een ander voordeel is dat u nergens naar hoeft om te kijken, want wij nemen ook alle rommel weer mee. Uw huis blijft schoon, terwijl uw gasten voorzien worden van een heerlijke maaltijd. Daarnaast brengen wij altijd een goed humeur mee.

Onze frietkotten zijn uitgerust met de meest moderne apparatuur en wij gebruiken altijd verse frituurolie. Gebruikte olie wordt nooit aangevuld met nieuwe olie. Dit is belangrijk om goede kwaliteit te leveren, maar ook is het veilig. Bij langdurig gebruik van frituurolie kunnen schadelijke stoffen ontstaan.

Het huren van een mobiele fritkot kunt u snel en makkelijk regelen door ons even te bellen of te mailen. Wij garanderen u dat uw fuif of feestje, thuis of op locatie, een succes wordt! Wilt u meer informatie over de verhuur van mobiele frietkotten, belt u ons dan gerust. Op onze website treft u een uitgebreid overzicht aan van onze karren van fritkot tot steakwagen. Voor de prijs hoeft u het echt niet te laten én wij leveren maatwerk. Het boeken van een frietkot is zó gebeurd!Copyright 2023 De-hongerstiller.be | Contact | Sitemap