Fritwagen

Fritwagen  Fritwagen

Het organiseren van het jaarlijkse personeelsfeest is voor leden van de personeelsvereniging vaak een hele toer. Het gaat al gauw om partijtjes van tientallen tot honderden mensen. Een belangrijk vraagpunt is: wat geef je al deze mensen te eten? En hoe doe je dat zo efficiënt mogelijk voor een lage prijs? Men kiest bij personeelsfeesten vaak voor het standaard buffet, maar dit komt (naast dat het erg saai is) met enkele nadelen. Zo is het nooit naar ieders zin en is het erg lastig iedereen van een warm bordje eten te voorzien. De Honger Stiller biedt nu een originele oplossing: huur eens mobiele fritwagens voor uw personeelsfeest!

  • Huren fritwagen
  • Frit wagens te huur op locatie
  • Verhuur mobiele frit karren

Kies voor één of meerdere rijdende frit wagens met of zonder professioneel personeel die op het terrein van uw personeelsfeest worden geïnstalleerd. Wanneer u het startschot geeft, begeven de gasten zich naar de rijdende fritwagen en bestellen daar hun favoriete snacks. Een patatje met, een broodje kroket, een bamischijf het kan allemaal! En terwijl men onder de luifel van de mobiele frit kar op de bestelling wacht is er voldoende tijd om gezellig bij te kletsen met collega's en aanhang. Klinkt perfect toch? Succes gegarandeerd!

Patat, kroketten, frikandellen, bamischijven, wie houdt er nou niet van gefrituurde snacks uit de frit wagen? Wanneer u voor mobiele frit wagens op uw personeelsfeest kiest, maakt u alle gasten en ook de organisatie gelukkig! De rijdende fritwagen is van alle gemakken voorzien. Aan boord treft u professionele en goed gekeurde apparaten, voor u en ieders veiligheid. Er wordt gefrituurd in vers frituurvet, hetgeen zorgt voor een betere kwaliteit van de snacks. Dit is dus niet alleen goed voor de stemming, maar ook niet zo slecht voor de gezondheid als wel eens beweerd wordt.

Indien u wenst, kunt u de mobiele fritwagens huren inclusief personeel. Dit zorgt ervoor dat u zelf helemaal niets hoeft te doen, behalve tevreden toekijken en zelf ook genieten van de heerlijke snacks uit de rijdende frit wagen. Ons personeel is vakkundig, bekwaam en uiterst vriendelijk. Wij zullen de gasten op uw personeelsfeest met een glimlach van een patatje met of broodje kroket voorzien. Service staat voorop!

U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om uw personeel zelf in de rijdende frit wagen te laten staan en zo hun horecavaardigheden testen. Wie bakt de lekkerste friet? Voeg een wedstrijdelement toe en laat verschillende teams snacks uitleveren. Welke snack is het populairst? Wie heeft de beste verkooptalenten? Dit zijn uitstekende activiteiten om de teamspirit op te krikken.

Ook als uw personeel maar bestaat uit een klein team, kan de mobiele frit wagen een uitkomst zijn. Het is een originele en grappige oplossing voor het dilemma van eten tijdens een personeelsfeest. Ziet u de gezichten van uw personeelsleden al voor zich, wanneer de frit wagen het terrein oprijdt? Er zal nog lang over nagepraat worden!

U moet niet denken dat de prijs van een mobiele fritkar niet past in het budget van uw personeelsfeest. U heeft de prijs van het huren helemaal zelf in de hand. U kunt bijvoorbeeld een vaste prijs betalen, waarna de gasten op uw personeelsfeest onbeperkt kunnen genieten van al het lekkers dat aanwezig is in de mobiele fritwagens. Maar u kunt er ook voor kiezen om achteraf de prijs per stuk te betalen. Er zijn oneindig veel mogelijkheden en wij denken graag met u mee! Voor ieder budget en voor iedere groepsgrootte is er wel een mogelijkheid tot het huren van een rijdende frit wagen thuis of bij iemand anders aan huis.

Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op voor een prijs offerte. Onze medewerkers staan met raad en daad voor u klaar. Wij helpen u graag met perfecte condities en prijzen voor het huren van een mobiele fritwagen tijdens uw personeelsfeestje.Copyright 2024 De-hongerstiller.be | Contact | Sitemap