Fritkraam

Fritkraam  Fritkraam

Het organiseren van het jaarlijkse familiefeest of fuif is voor velen een lastige klus. Naast het doen van een leuke, spannende en vooral gezellige activiteit, moet er ook voldoende gegeten en gedronken worden. Is het dit jaar uw beurt om het familiefeest te organiseren en twijfelt u nog over wat te doen met het avondeten? Kies eens voor iets origineels en huur een mobiele fritkraam met of zonder professioneel personeel! Uw opa, oma, ooms, tantes, neven en nichten zullen allen smullen van onze heerlijke frit en de bijbehorende snacks uit de frit kraam. En dat alles terwijl u rustig achterover zit en van uw drankje geniet.

  • Frit kraam te huur
  • Verhuur frit karren
  • Huren frit kar mobiel

Het eten tijdens het jaarlijkse familiefeestje is binnen veel families onderwerp van discussie. Wordt het de ouderwetse barbecue, pannenkoeken of een buffet? Er is altijd wel een oom die het eten niet lust, of een tante die klaagt dat het eten niet warm genoeg is. Bovendien zijn het altijd dezelfde personen die met de afwas blijven zitten. Deze nadelen kunnen simpel worden ondervangen: huur een van onze rijdende frit kramen!

Denkt u zich eens in: terwijl u met uw familie van de dagactiviteit geniet, rijden er een of meerdere mobiele fritkramen van De Honger Stiller het terrein van uw familiefeest op. Ons bekwame en vriendelijke personeel start de boel op, waarna een ieder onder de luifel van de fritkraam kan bestellen wat hij of zij wil. Of het nu een patatje met of een broodje bamischijf is, de rijdende frit kramen zijn van alles voorzien. Er is voor een ieder wat wils. Het mooiste is dat u zelf helemaal niets hoeft te doen, alleen maar tevreden toe te kijken hoe uw familieleden zich verdringen voor de mobiele fritkraam. Hoe fijn is dat? Wij komen graag bij u thuis of op locatie.

U kunt natuurlijk ook voor een actievere aanpak kiezen en zelf plaatsnemen in onze rijdende frit kraam. Wie weet wat de lievelingssnack van oma is? Of die van uw favoriete oom? Tijd voor een quiz! Steel vervolgens de show en bak zelf de lekkerste frit en snacks voor uw familie. U zult uw familieleden versteld doen staan van uw kookkunsten in de rijdende fritkraam. Zo zal uw familiedag aan huis een nog gezelligere sfeer krijgen. En dat voor een zeer redelijke prijs!

Onze mobiele frit kramen zijn professioneel en modern ingericht. Er wordt gefrituurd met vers frituurvet en de friet en snacks zijn van hoge kwaliteit. Alle familieleden, jong én oud, zullen hiervan smullen! Wie is er nou niet gek op het lekkers uit de frit kraam? Ons personeel is vriendelijk, bekwaam en zal zich als de ideale gastvrouw/heer ontpoppen. De perfecte bemanning wanneer u een rijdende fritkraam huurt.

Denkt u dat het huren van een rijdende frit kraam bij u thuis niet past binnen het budget van uw jaarlijkse familiefeest? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op voor een prijs opgave. De mogelijkheden voor het huren van een fritkraam zijn eindeloos! U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen een vaste prijs per persoon af te spreken, waarna uw familieleden onbeperkt kunnen genieten van al het lekkers uit de mobiele frit kraam. Of u kiest ervoor om per stuk te betalen. We komen er zeker en vast uit. Neem gerust contact op via e-mail om te horen hoe u snel en makkelijk een rijdende fritkraam met of zonder personeel kunt huren.

Neem een kijkje op onze website en bekijk de mogelijkheden en prijzen voor het huren van een rijdende fritkraam. Of u het feest nou thuis of op locatie houdt, de mobiele frit kramen komen probleemloos naar u toe. Zo tovert u iedere locatie om tot een geschikte locatie. Het wordt een familiedag waar nog jaren over nagepraat wordt! Geniet van ons maatwerk! Wilt u boeken, belt u ons dan snel.Copyright 2023 De-hongerstiller.be | Contact | Sitemap