Smoothie wagen

Smoothie wagen  Smoothie wagen

Een smoothie wagen kunt u inzetten op ieder evenement, bruiloft of kinderfeestje. Onze goed uitgeruste smoothiewagens zijn van alle gemakken voorzien om de allerlekkerste smoothies te kunnen serveren. Wie kan nu zo´n heerlijk fruitsapje weerstaan?

Het huren van een smoothiewagen is enorm in populariteit gestegen. Waarom? Steeds meer mensen gaan bewuster eten en drinken. Een smoothie is een gezond alternatief voor frisdranken. Smouthies worden bereid van hoofdzakelijk verse vruchten zoals bosvruchten, aardbeien en kersen. Zo´n heerlijk fruitsapje bevat veel minder calorieën dan bijvoorbeeld een colaatje.

Wij hebben talloze recepten in huis, maar u mag u natuurlijk ook zelf een smoothie maken in één van onze mobiele smoutiewagens. Uit ervaring weten wij dat niet alleen volwassenen, maar ook kinderen gek zijn op een glas smoothie. Hoe leuk kan het worden als u één van onze smoothiekramen thuis huurt, zodat kinderen zelf eens een smouthie kunnen maken? Veel kinderen zijn gek op een smoothie aardbei met banaan. Met de toevoeging van wat ijsklontjes en een kleurrijk rietje ontstaat er een populair drankje.

  • Smoothiewagen te huur
  • Smoothiekramen op maat
  • Verhuur smoothie karren mobiel

Wij zijn natuurlijk niet het enige bedrijf dat smoothiewagens verhuurt. Wat ons wel uniek maakt is onze geweldige service en flexibiliteit. Wij komen met onze mobiele smoothiewagens naar Antwerpen, Oost Vlaanderen, West Vlaanderen, Brussel, Limburg en Vlaams Brabant om uw feest of fuif succesvol te laten zijn en uw gasten te laten genieten van een overheerlijke smoothie uit onze kar.

Zoals al gezegd mag u een smoothie zelf bereiden in één van onze smouthiekramen, maar u kunt ook professioneel personeel bij ons inhuren. Het voordeel hiervan is dat de heerlijke fruitdrankjes in een handomdraai voor u en uw gasten worden gemaakt. Uiteraard kennen zij unieke recepten waar u van kunt meegenieten. Aarzel dan ook niet om een smoothiekraam met personeel te huren, want wij leveren maatwerk.

Er is geen verschil tussen het huren van een smouthiewagen of een smoothiekraam, ook de prijzen zijn hetzelfde We gebruiken beide termen maar smouthie wagens of smoothiekramen zijn identiek. Naast de bekende smoothie wagens kunt u ook bij ons terecht voor een gezellige foodwagen uitgerust met professionele apparatuur.

De ideale combinatie voor een denderend feest is natuurlijk het huren van een foodwagen én een smoothiewagen. De drankjes en het eten kunt u volledig door ons laten verzorgen. Wij bieden tevens speciale arrangementen aan, zodat u voordeliger uit bent als het om een grotere groep gaat. Hebt u nog vragen als het gaat om smoothie wagens of een trendy smouthiekraam met personeel? Schroomt u dan niet om contact met ons op te nemen om de prijs te vragen. Uiteraard kunt u ook per email een vrijblijvende een offerte aanvragen. Wij hopen u snel te mogen begroeten en komen graag al rijdend naar u toe met onze smouthiewagens, aan huis of op locatie.Copyright 2024 De-hongerstiller.be | Contact | Sitemap