Mobiele foodtruck

Mobiele foodtruck  Mobiele foodtruck

Een mobiele food truck huren is een origineel idee. U kunt het vergelijken met een restaurant op wielen van waaruit wij kwaliteitscatering verzorgen. Onze foodtrucks hebben een zeer complete standaarduitrusting op het gebied van keukenvoorzieningen, inrichting en elektriciteit. Dit alles zorgt ervoor dat u uw gasten op een creatieve én onderscheidende manier eens lekker kunt verwennen. Wij komen graag bij u aan huis of op locatie.

Zoals gezegd zijn de foodtrucks, die wij voordelig te huur aanbieden, uitgerust met professionele apparatuur en kunt deze huren met of zonder personeel. Met personeel is natuurlijk de beste optie, want u kunt dan lekker genieten van uw feest of andere speciale gelegenheid. Wij kunnen u met onze mobiele food trucks volledig ontzorgen wat betreft de catering. Van de aankleding tot en met een warm of koud buffet! Op onze website ziet u een scala van mogelijkheden waaruit u kunt kiezen.

In onze mobiele foodtrucks bereiden wij iedere dag weer voordelige en smaakvolle gerechten. Het menu kunt u zelf samenstellen, zodat het past binnen uw budget. Van betaalbare frietfeesten tot exclusieve gambafeesten. Zowel kleine als grote groepen kunnen genieten van een heerlijke maaltijd uit onze rollende keukens.

Een speciale dag vraagt om een bijzondere cateraar. Dan bent u bij ons aan het juiste adres, want door een mobiele foodtruck te huren geeft u een extra dimensie aan de gelegenheid. Dit kan zijn een verjaardag, bruiloft, jubileum, congres, beurs of ander evenement. Een food truck op wielen zorgt ervoor dat het een bijzondere beleving wordt. Uw gasten zullen dit niet snel vergeten en er nog lang over napraten. Onze missie is geslaagd. Salut!Copyright 2024 De-hongerstiller.be | Contact | Sitemap