Drankwagens verhuur

Drankwagens verhuur  Drankwagens verhuur

De dranken wagens die wij te huur aanbieden zijn voorzien van de meeste gewilde alcoholische drankjes zoals een heerlijke champagne. Een uitgebreide drankwagen is iets wat niet mag ontbreken op een feest of fuif! Als u uw gasten de keuze geeft uit verschillende soorten champagnes kan de avond niet meer stuk. Brut is de meest veilige keus, maar daarbinnen hebt u vele andere mogelijkheden waaronder ook vintage en andere prestige wijnen.

De mobiele drankwagen die u in onze verhuur kunt vinden zijn zodanig uitgerust dat het uw gasten aan niets zal ontbreken. Wij kunnen de wagens vullen met champagnes of andere alcoholische dranken, maar natuurlijk ook met non-alcoholische dranken zoals tropische cocktails. Alcoholvrije cocktails zijn een goed alternatief voor mensen die geen alcohol lusten of nog moeten rijden. Wij bieden niet alleen een geweldige service, maar leveren ook maatwerk.

  • Drankwagens te huur
  • Verhuur drank wagens
  • Mobiele dranken karren huren

Het drinken van een heerlijke champagne wordt meestal geassocieerd met het vieren van een feest, zoals een bruiloft. Zegt u nu zelf, wat is een bruiloft zonder uitgebreide drank wagen? De grote flessen en springende kurken zijn de meest populaire factoren van het succes van deze heerlijke wijn. Wist u dat champagne vroeger veel zoeter was dan tegenwoordig, omdat deze meestal bij het dessert werd gedronken? Tegenwoordig wordt champagne gedronken als aperitief en is daarom wat zwaarder van smaak. De echte smaakmakers zijn de bubbels die door het opgeloste koolzuurgas naar boven worden gebracht. Bovendien zorgen de bubbeltjes voor een feestelijk tintje!

Een dranken wagen is een schitterend idee voor ieder feest aan huis of op locatie. Het gamma aan drankjes is onbeperkt en kan worden uitgebreid of aangepast aan de wensen van de klant. Wilt u een combinatie van een mobiele foodwagen met één van onze drankwagens, dan bieden wij meerdere verhuuropties. Kijkt u maar eens op onze uitgebreide website voor de prijzen van de verhuur van drank wagens en het inhuren van professioneel personeel of neem vrijblijvend contact met ons op. Wij komen graag al rijdend naar u toe met onze bijzondere mobiele drank kar.Copyright 2024 De-hongerstiller.be | Contact | Sitemap