Drankkraam verhuur

Drankkraam verhuur  Drankkraam verhuur

Niemand hoeft vanaf nu z´n eigen drankjes mee te nemen naar een party, want u kunt bij ons een drankkraam boeken tegen zeer voordelige prijzen. Het grote voordeel van een mobiele drankkraam is dat u bij de voorbereiding van een feest of fuif op locatie of bij u thuis niet van tevoren hoeft te bedenken wat zij willen drinken. Onze drankwagens zijn namelijk goed voorzien en bieden een breed assortiment aan verkoelende drankjes. Op verzoek van de gast kunnen wij ook een heerlijke cocktail serveren.

  • Drankkraam te huur
  • Drank kar huren
  • Mobiele drankwagens verhuur
  • Verhuur drankkarren mobiel
  • Verhuur dranken kramen

Wie de catering thuis wil laten verzorgen kiest voor De Honger Stiller. Wij zijn een kraamverhuur bedrijf en gespecialiseerd in de verhuur van mobiele kramen en al rijdend komen wij naar u toe met onder andere een goed gevulde drankwagen met eigen biertapinstallatie. Wij kunnen mobiele drankkramen leveren met of zonder professioneel personeel. Het voordeel van het gebruikmaken van personeel is dat u zelf meer kunt genieten van het feest en u krijgt geen zere voeten van het bedienen van uw gasten.

Naast het verzorgen van een mobiele drankwagen aan huis of aan bedrijf, zorgen wij er ook voor dat na afloop van het feest op locatie alles weer netjes wordt opgeruimd. Kortom, u heeft geen omkijken naar vuil glaswerk, lege flesjes en andere rommel op de tafel en de vloer. Hebt u bijzondere wensen op dit gebied, laat het ons dan weten.

Wij leveren maatwerk op meerdere gebieden, omdat wij beschikken over een grote variatie aan maaltijdkramen. Naast de inmiddels bekende mobiele drankkramen, kunt u ook onder andere een typische Amerikaanse hotdogwagen, Italiaanse pastawagen of een ouderwetse en nostalgische wafelwagen bij ons boeken tegen een lage prijs. U kunt 365 dagen per jaar gebruikmaken van onze diensten, zodat u en uw gasten altijd een beroep op ons kunnen doen.

Als verhuurspecialist in drankkramen bieden wij verschillende mogelijkheden zoals een drank kraam met heerlijk ambachtelijk bier. België telt zo´n 125 ambachtelijke bierbrouwerijen met professionele brouwers en is daarmee wereldberoemd geworden. Onze drankkramen zijn dan ook goed gevuld met lichte en sterke soorten en eigen biertap installatie. De keuze is eindeloos groot.

De dranken kramen die wij in de verhuur aanbieden kunt u reserveren met of zonder personeel. Als u een feestje organiseert kunnen wij het ons zo voorstellen dat u geen zin heeft om de hele avond uw gasten van drankjes te voorzien. Laat u dit maar aan ons over, want wij brengen niet alleen heerlijk ambachtelijk bier mee, maar ook nog eens een goed humeur!

Het grote voordeel van een mobiele dranken kraam is dat wij op ieder locatie kunnen komen, zowel in Nederland als in Belgïe. Wij weten uit ervaring dat ook Nederlanders een goed ambachtelijk biertje weten te waarderen en komen dan ook graag met onze drankkraam in onder andere de provincie Limburg.

Als u naar onze website surft, ziet u dat wij niet alleen verhuur opties bieden voor dranken kramen, maar ook voor foodwagens. Een perfecte mix voor een feest of party is bijvoorbeeld een pastawagen met een uitgebreide drankkraam. Wij zorgen ervoor dat uw gasten verwend worden en u heeft verder geen zorgen. Heerlijk, toch?

Wij bieden verschillende arrangementen aan als het gaat om drank kramen zoals een all-in formule. Dit houdt in dat u per persoon een vast bedrag betaalt. U weet van tevoren welk bedrag u uiteindelijk moet betalen en er zijn geen verrassingen achteraf. Wilt u meer informatie over de verhuur van onze drankkramen met onder andere ambachtelijk bier, stuurt u ons dan even een email of bel ons. Wij staan u graag te woord.Copyright 2023 De-hongerstiller.be | Contact | Sitemap