Wokwagen

Wokwagen  Wokwagen

Een mobiele wokwagen op uw feest of fuif is een hele originele manier om uw gasten eens flink te verwennen. Als verhuur specialist in maaltijdwagens kunt u bij ons een wokkar reserveren tegen hele voordelige prijzen en al rijdend zetten wij de wokkarren bij u thuis, op uw bedrijf of op een andere locatie. Als dit geen professioneel maatwerk is? Een mobiele wok kraam is een leuk alternatief voor de klassieke frietjes of pizza´s.

  • Wokkraam te huur
  • Wokkramen huren
  • Wokwagens boeken
  • Verhuur wok karren mobiel
  • Mobiele wok kar aan huis

Onze gerechten doen het uitstekend op feestjes. Wokken ook wel roerbakken genoemd komt van oorsprong uit Azië en is een exotische manier van koken. De groenten en vlees worden in kleine stukjes gesneden en worden in een korte tijd op hoog vuur gebakken. Het is een heerlijke, makkelijke en vooral gezonde manier van eten. Wij kunnen voor het wokken verschillende soorten groenten en vlees gebruiken. De ingrediënten in een wok dienen voortdurend te worden omgeschept zodat alles even vaak op de hete bodem van de wok zijn geweest.

Onze professionele wokkramen die wij in verhuur hebben, zijn voorzien van moderne apparatuur en natuurlijk de juiste wokpannen. Een wok is een carbon stalen pan met een ronde bodem en een houten steel. Met behulp van een speciale ring wordt de wok op de brander geplaatst en het feest kan beginnen. In een snel tempo bereiden wij voor u en uw gasten een heerlijke, exotische maaltijd, voorzien van verse ingrediënten en kruiden. U mag natuurlijk ook zelf koken. U zult zien, als u van koken houdt, hoe creatief deze manier van bakken is. Al veel mensen hebben wij mogen verblijden met deze speciale wokwagens. Hebt u een verzoek? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Graag maken wij voor u een prijsopgave op maat en of vertellen wij u meer over de verhuur mogelijkheden.Copyright 2024 De-hongerstiller.be | Contact | Sitemap