Wafelkraam

Wafelkraam  Wafelkraam

Met de verfijning van de vorm van de wafel, zijn er in de loop der jaren verschillende recepten ontwikkeld. In onze mobiele wafelkraam kunnen wij dan ook verschillende varianten voor u en uw gasten op originele wijze klaarmaken. We kennen allemaal de beroemde Brusselse wafel die gegarneerd kan worden met onder andere chocolade, fruit of heerlijke frisse siroop. Dit dessert herkent u aan zijn grootte en de rechthoekige vorm met grote vierkantige inkepingen. Het is een wafel die wereldwijd bekend is.

  • Wafelkraam te huur
  • Wafelkramen huren
  • Wafelwagens
  • Verhuur wafelkarren mobiel
  • Wafelkar aan huis

Op een feest of fuif zijn de mobiele wafelkramen een geweldige aanwinst. Uw gasten zullen zeker enthousiast zijn en daarmee is de basis gelegd voor een succesvol feestje. De Brusselse wafel verschilt van de Luikse wafel, omdat ze gemaakt wordt van gist. Ze zijn krokant aan de buitenkant en zacht aan de binnenkant, een perfecte combinatie. De Luikse wafel is een koek of tussendoortje voor iedereen en u kunt deze beleggen met onder andere verse aardbeien en slagroom.

De stroopwafel is een lekkernij die vooral in Nederland veel wordt gegeten. Deze wafel bestaat uit twee ronde deegwafelhelften waar zoete stroop tussen gedaan wordt. De ingredi├źnten bestaan uit bloem, suiker, gist, stroop en donkere bastaardsuiker. Het smaakt niet alleen lekker, maar de heerlijke zoete geur laat iedereen watertanden.

Onze rijdende mobiele wafelwagens kunt u thuis boeken met of zonder professioneel personeel. Niet iedereen kan lekkere wafels geheel op maat maken, bovendien kost het aardig wat tijd. Die tijd kunt u besteden aan uw gasten en wij ruimen natuurlijk alle rommel op. Wilt u meer weten over de prijzen van onze goed uitgeruste wafelwagen en de verhuur mogelijkheden, neemt u dan eens contact met ons op. Wij staan u graag te woord. Indien gewenst, kunnen wij u een vrijblijvende prijsopgave toesturen zodat u nog eens kunt overleggen met familie of collega┬┤s van uw bedrijf. Onze prijs-kwaliteitsverhouding zal u verrassen. Daarnaast leveren wij maatwerk!Copyright 2024 De-hongerstiller.be | Contact | Sitemap