Viskraam

Viskraam  Viskraam

Een heuse mobiele viskraam op uw feest of fuif is een leuke blikvanger. Uw gasten worden bediend door professioneel personeel en u heeft er zelf geen omkijken naar. Het is niet alleen een gezellig tafereel, maar wij weten allemaal dat vis eten ook nog eens gezond is. Vis geeft ons lichaam namelijk veel waardevolle voedingstoffen zoals eiwitten van hoge kwaliteit, goede vetten, vitamines en mineralen. Mineralen zoals jodium, zink en selenium zijn essentieel voor onze gezondheid. In goed overleg met u kunnen wij de inhoud van de viswagen samenstellen, want wij bieden ook maatwerk. Dit kan zijn lekker grote gamba’s, gefrituurde inktvis, gepaneerde vis, oesters, krab, maatjes of andere vis.

  • Mobiele viskraam huren
  • Viskramen
  • Viswagens
  • Verhuur viskarren mobiel
  • Rijdende viskar aan huis

U slaat dus twee vliegen in één klap. U voorziet uw gasten van heerlijke vis vanuit onze mobiele viskramen en u zorgt er ook nog eens voor dat er gezond gegeten wordt. Nu is dit laatste misschien niet zo belangrijk, want u houdt natuurlijk niet iedere dag een feestje of een fuif thuis of op locatie. Het belangrijkste is dat het gezellig is. Wij helpen u hier graag mee.

Naast de bekende mobiele viswagen is het ook mogelijk om een hamburgerwagen, pizzawagen, hotdogwagen, pitawagen of andere maaltijdkramen te gebruiken. Geheel naar uw wensen en op maat maken wij graag voor u een interessante prijsopgave. Ons bedrijf is gevestigd in Antwerpen, maar met onze mobiele viswagens kunnen wij vrijwel iedere locatie goed bereiken. Wij hopen dat wij uw nieuwsgierigheid hebben gewekt en stellen het op prijs als u eens contact met ons opneemt. Wij vertellen u graag meer over onze professionele maaltijdwagens, want de mogelijkheden op het gebied van verhuur bij ons zijn enorm. U vindt alvast wat voor informatie en prijzen op onze uitgebreide website. Wilt u direct boeken, belt u ons dan gerust.Copyright 2024 De-hongerstiller.be | Contact | Sitemap