Steakwagen

Steakwagen  Steakwagen

Voor de echte vleesliefhebbers hebben wij goed nieuws. Wij kunnen nu ook met een mobiele steakkraam bij u aan huis komen. Een lekkere steak kan van verschillende diersoorten worden gemaakt zoals rundvlees. Rundvlees is gezonder dan varkensvlees, omdat het minder vetten bevat. Wij maken graag voor u en uw gasten een lekker stukje klaar, eventueel op maat, in onze professionele steakwagen, dit kan bij u thuis of op locatie.

  • Steakkraam te huur
  • Steakkramen huren
  • Steakwagens boeken
  • Verhuur steakkarren mobiel

Onze mobiele steakwagens zijn goed uitgerust en huren daarvan kan tegen een voordelige prijs. U vindt hier alles wat nodig is om een lekker stuk vlees te bakken zoals een praktische steakpan. Een steakpan heeft een dikke bodem zodat de warmte goed verdeeld wordt. Het is belangrijk dat het vlees gebakken wordt in echte boter. Eigenlijk is geen enkel ander product geschikt om vlees lekker te bakken. Een goede steak is rijk aan eiwitten en zeker niet ongezond. Lekker en dus meestal dikmakend eten, lijkt overal op de loer en veel mensen moeten dan ook goed opletten wat ze eten. Maar een mager stukje biefstuk bevat nauwelijks meer verzadigde vetten dan eenzelfde hoeveelheid kippenborst. Rood vlees eten hoeft geen probleem te zijn, maar ook hier geldt: eet alles met mate.

Met onze rijdende steakkramen is succes verzekerd op ieder feestje of fuif bij u thuis of op locatie. Onze authentieke gerechten zullen uw gasten zeker verblijden. De Honger Stiller biedt diverse arrangement aan. Eén daarvan is onze all-inn formule. Dit betekent dat wij een vast bedrag rekenen per persoon en u kunt 'à volonté' eten zonder dat er achteraf extra kosten in rekening worden gebracht. Als dat geen maatwerk is? Neemt u maar eens contact met ons op voor meer informatie over de verhuur of vult u het uitgebreide contactformulier in op onze website. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Of bel ons als u nieuwsgierig bent naar de prijzen voor het huren van een mobiele steakwagen.Copyright 2024 De-hongerstiller.be | Contact | Sitemap