Soepwagen

Soepwagen  Soepwagen

Een mobiele soepwagen is passend bij iedere gelegenheid, een feest of fuif op locatie of gewoon lekker thuis. Het is een opkikkertje om weer wat nieuwe energie op te doen. De soort soep kan aangepast worden aan de aard van het evenement waardoor de eigenheid van het evenement nog meer wordt benadrukt. Wij kunnen een eerlijke, regionale en seizoensgebonden soep maken. U kunt onder andere een keuze maken uit een niet-gebonden soep zoals een kippen of tomaten of een gebonden soep.

  • Soepkraam te huur
  • Soepkramen huren
  • Soepwagens
  • Verhuur soepkarren mobiel

Ons bedrijf biedt verschillende verhuur arrangementen aan in mobiele soepwagens. De mogelijkheid bestaat om onze all-inn formule toe te passen. U betaalt per persoon een vast bedrag en uw gasten kunnen onbeperkt eten. U kunt de maaltijd uitbreiden met een heerlijke salade en of belegde broodjes. Het stilt de lekkere trek als er weinig tijd is om aandacht te schenken aan het eten. Onze mobiele soepkramen zijn multifunctioneel. U kunt natuurlijk ook kiezen voor maatwerk tegen leuke prijzen!

In onze rijdende soepkraam krijgen uw gasten een heerlijke soep vol met essentiƫle voedingsstoffen, zoals vitaminen, mineralen, antioxidanten en voedingsvezels. Dit zijn belangrijke troeven voor een evenwichtige voeding. U kunt ook kiezen voor een koude soep, maar een warme soep geeft net iets meer een aangenamer gevoel van binnen. De kwaliteiten van een gezond soepje zijn ongekend. Soep is er dan ook voor iedereen. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat u al uw gasten hiermee een groot plezier doet. Het boeken van mobiele soepwagens is in een handomdraai gebeurd. U kunt het contactformulier invullen en uw datum staat geboekt. Uiteraard nemen wij contact met u op om specifieke wensen voor wat betreft de verhuur met u door te nemen, want wij willen dat alles op de dag zelf, tot in de puntjes is geregeld. Wij zeggen graag tegen u: tot gauw bij u aan huis of op een andere locatie. Wij maken van ieder feestje een denderend succes door middel van onze mobiele soepkar met of zonder professioneel personeel tegen een voordelige prijs.Copyright 2024 De-hongerstiller.be | Contact | Sitemap