Smoutebollenwagen

Smoutebollenwagen  Smoutebollenwagen

Trakteer uw genodigden eens op heerlijke lekkernijen uit onze mobiele smoutebollenkraam. Rond de Kerst en Oud en Nieuw is een smoutebollenwagen natuurlijk een waar feest, maar wie gek is op smoutebollen kan bij ons het hele jaar door een zo´n prachtige kar thuis boeken tegen een voordelige prijs en op maat gemaakte producten.

  • Smoutebollenkraam te huur
  • Smoutebollenkramen
  • Smoutebollenwagens
  • Verhuur smoutebollenkarren mobiel

Smoutebollen oftewel oliebollen worden al eeuwenlang gegeten. Deze gefrituurde bol is een heerlijke lekkernij en wordt door iedereen gewaardeerd. Het beslag wordt doorgaans gemaakt van bloem, eieren, gist, wat zout en lauwe melk of karnemelk. In plaats van gist wordt soms ook bier gebruikt, omdat hierin gist voorkomt. Een smoutebol is in België erg geliefd net zoals de appelbeignet.

De lekkerste smoutebol van België wordt in onze mobiele smoutebollenwagens gemaakt. U kunt ze zelf bakken of hiervoor professioneel personeel inhuren, wij verzorgen dit graag voor u. Smoutebollen bakken is een lastig en tijdrovend karweitje. Vaak worden smoutebollen maar één of enkele keren per jaar gebakken en daarom is geen sprake van gewenning. Keer op keer moet u weer goed nadenken hoe het ook al weer moet.

Wij bakken de bol met verse ingrediënten in onze rijdende smoutebollenwagen. Desgewenst leveren wij maatwerk. We gebruiken altijd vers frituurvet, want bakvet neemt altijd wat smaak op van wat er eerder is gefrituurd. De mensen die nu aan hun lijn denken, kunnen we geruststellen want het gemiddelde vetpercentage ligt rond de tien procent en dat valt natuurlijk heel erg mee. U kunt gerust een bolletje meepikken. Aarzel niet en reserveer nu alvast één van onze smoutebollenkramen, ook al is uw feestje of fuif pas over een paar maanden. Kijkt u op onze website voor de contactgegevens. U kunt ook het contactformulier invullen als u bijvoorbeeld vragen heeft over de verhuur aan huis of op locatie, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.Copyright 2023 De-hongerstiller.be | Contact | Sitemap