Pizzakraam

Pizzakraam  Pizzakraam

In onze mobiele pizzakraam, die wij te huur aanbieden tegen voordelige prijzen, bakken wij uitsluitend verse pizza´s. Het ruikt heerlijk, is leuk om naar te kijken, en de gasten kiezen ter plekke welke ingrediënten erop mogen zoals ham, salami, kaas en zo kunnen wij nog wel even doorgaan. De keuze is groot. Alle benodigdheden nemen wij mee om bij u op locatie of bij u thuis pizza´s te bakken, wan wij leveren maatwerk. Na een paar minuten is de pizza klaar, en iedereen kan aanvallen. Wilt u liever zelf de mouwen opstropen op uw fuif of feestje, dan mogen u en uw gasten ook zelf pizza´s maken in onze moderne pizzawagen, zodat u ze zelf op maat kunt bereiden. U zult er veel plezier aan beleven.

  • Pizzakraam huren
  • Pizzakramen
  • Pizzawagens aan huis
  • Verhuur pizzakarren mobiel

De pizza is een echt Italiaans gerecht. Vroeger was het een boerengerecht en werden door pizzaioli´s gemaakt, de arme mensen. Tegenwoordig is het een lekkernij waar veel mensen gek op zijn. Er zijn zoveel verschillende soorten pizza´s, teveel om op te noemen en er zijn ook veel varianten bedacht zoals een calzone, cuddiruni en stromboli. Het zijn opgerolde of dubbelgevouwen pizza´s met de meest uiteenlopende ingrediënten zoals tomaat, ui, mozzarella, mortadella, ansjovis en olijven. Ondanks de verschillende soorten staat één ding vast, ze smaken fantastisch!

Mobiele pizzakramen betekenen een vrolijke traktatie op een fuif voor kinderen, maar ook op een feest voor volwassenen. U kunt ons zeven dagen per week bereiken en zelfs eenvoudig online boeken. Vult u daarvoor en voor vragen over de verhuur het contactformulier op onze website in en wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt erop rekenen dat het smullen wordt geblazen met deze pizza´s uit onze eigen pizza kar, voor de prijs hoeft u het niet te laten!Copyright 2024 De-hongerstiller.be | Contact | Sitemap