Pitawagen

Pitawagen  Pitawagen

Als u uw gasten thuis eens echt wilt verrassen op een feest of fuif, reserveert u dan eens een mobiele pitakraam. Ons bedrijf uit Antwerpen is specialist in verhuur op het gebied van maaltijdwagens en onze goed uitgeruste pitakramen zijn zeer geliefd bij onze vaste klanten. Zo´n heerlijk broodje is in vele landen bekend, maar onder een andere naam. In Turkije noemen ze het Pide, in Marokko Khoubz, in Egypte Eesh en bij ons in België zegt men gewoon Pita.

  • Pitakraam te huur
  • Pitakramen huren
  • Pitawagens op maat
  • Verhuur pita karren mobiel

Het broodje wordt meestal gevuld met gyros of shoarma. Door het brood overlangs in te snijden, ontstaat er als het ware een zakje waar het vlees ingedaan wordt. Heel handig, want daardoor wordt het gebruik van een bord overbodig. U kunt het combineren met tzatziki, knoflooksaus of yoghurt voor een heerlijke smaak. Geen gewone yoghurt uiteraard, maar een echte Griekse. In de Griekse keuken is een goede, dikke yoghurt essentieel. Deze yoghurt wordt gebruikt in allerlei zoete en hartige gerechten en het dient als saus voor onder andere gevulde groenten en pitabroodjes.

Shoarma stamt af van het Turkse woord çevirme, dat draaiend betekent. We kennen allemaal het draaiende spit waar het vlees gegrild wordt. Het is een succesformule die al jaren bestaat en populair is bij jong én oud. Met het boeken van onze mobiele pitawagens doet u dan ook velen een groot plezier. Al rijdend komen wij naar u toe, aan huis of op locatie en maken er een gezellig feestje van. Uw gasten worden voorzien van overheerlijke pita´s met verse groenten. Voor het boeken en de verhuur van een mobiele pitawagen kunt u ons bellen en als u ons niet kunt bereiken, vult u dan het contactformulier in. Voor de prijs hoeft u het niet te laten. Wij leveren maatwerk tegen voordelige prijzen. Aarzel niet en neem contact op met ons bedrijf voor het huren van een pitakar met of zonder professioneel personeel.Copyright 2024 De-hongerstiller.be | Contact | Sitemap