Patisseriewagens

Patisseriewagens  Patisseriewagens

Wie houdt er nu niet van lekkere zoete versnaperingen? Verras uw gasten eens met een mobiele patisseriekraam bij u thuis, want het is iets wat ze totaal niet verwachten. In onze patisseriewagen treft u een combinatie aan van smaak en kunst. De heerlijkste lekkernijen zijn niet alleen een traktatie voor de mond, maar ook een streling voor het oog. Chocolade blijft nog altijd boven aan de lijst staan van verwennerijen, maar ook met Petit Fours doet u uw gasten een plezier. Deze kleine gebakjes zijn erg geschikt voor bij stijlvolle feesten zoals op een bruiloft of een jubileumfeest. De Honger Stiller uit Antwerpen, als professioneel verhuurder, verzorgt het graag voor u tegen een goedkope prijs.

  • Patisseriekraam te huur
  • Patisseriekramen boeken
  • Patisseriewagens
  • Verhuur patisserie karren mobiel
  • Patisseriekarren huren

Het voordeel van onze mobiele patisseriekraam is dat wij al rijdend naar u toe kunnen komen als u een feestje thuis of elders een feest op locatie geeft. Wij hebben een breed werkgebied en als specialist in onder andere patisseriewagens is er veel mogelijk, ook aan huis. U kunt kiezen uit één van onze arrangementen of kiezen voor maatwerk.

Chocolade heeft, in tegenstelling tot wat veel mensen denken, veel goede eigenschappen zoals lecithine dat een gunstig effect heeft of het cholesterolgehalte, maar ook bevat het de stof fenyletylamine, het is een stof waar men euforisch van wordt en dat moet u natuurlijk hebben op een fuif. Vrolijke mensen zorgen voor een goede sfeer.

Op ambachtelijke wijze wordt al dit heerlijks gemaakt van natuurlijke grondstoffen. Wij kiezen enkel voor de beste ingrediënten en dat proeft u! Geen halffabrikaten, maar echte roomboter en pure vanille, want alleen het beste is goed genoeg voor onze klanten. Kwaliteit, op maat gemaakte producten en service staan bij ons hoog in het vaandel en dat merkt u als u zaken met ons bedrijf gaat doen. Wilt u meer informatie over onze patisseriekramen en de verhuur voorwaarden, neemt u dan maar eens een kijkje op onze uitgebreide website. Wij heten u graag van harte welkom in één van onze patisseriekarren, thuis of op locatie. Vraag maar eens naar de prijzen.Copyright 2023 De-hongerstiller.be | Contact | Sitemap