Pastawagen

Pastawagen  Pastawagen

Wilt u uw feestje of fuif een zuiders tintje geven en uw gasten verwennen met een heerlijk maaltijd, dan kunt u bij ons bedrijf een mobiele pastakar boeken met professioneel personeel. De heerlijke Italiaanse pasta's wordt door bijna iedereen gewaardeerd en wij kunnen het in onze moderne pastakraam klaarmaken naar uw wensen. Kijkt u maar eens op onze website, want wij bieden meerdere arrangementen aan tegen voordelige prijzen.

  • Pastakraam te huur
  • Pastakramen
  • Pastakarren
  • Pastawagens
  • Verhuur pastakarren mobiel

Onze pure Italiaanse pasta-passie vindt u terug in onze mobiele pastakarren die zijn uitgerust met de meest moderne apparatuur. Van bereiden tot opeten is verse pasta een heerlijk ervaring. Bovendien is het niet moeilijk. In tegenstelling tot wat veel mensen denken is het ook niet veel werk. U kunt bij ons een pastakar reserveren met of zonder personeel. Dit betekent dat u ook zelf mag gaan koken. Veel mensen vinden koken ontspannend, omdat men dan creatief bezig is.

Pasta dient zogenaamd "al dente" gekookt te worden. Dat is Italiaans voor bijtgaar en dus niet meer rauw. In onze pastawagen hebben wij hiervoor speciale pannen. Er zijn vele soorten pasta´s zoals spaghetti, tagliatelle, ravioli of tortellini. Tortellini is net zoals ravioli een pasta met een vulling. Een klassieke vulling is die met kaas óf met gehakt, rauwe ham en mortadella. Mortadella komt uit Italië en ontleent zijn naam aan de vijzel mortaio waarin het varkensvlees fijn gemalen wordt. U kunt een keuze maken uit verschillende sausen. Met een heerlijke tomatensaus of kaassaus scoort u altijd op een fuif of feest.

Goede pasta maken is een kunst en wij kunnen u een mobiele pastakramen aan huis leveren op of locatie met professioneel personeel. De koks bereiden voor u en uw gasten een heerlijke maaltijd waar nog lang over wordt gesproken. Het online boeken van pastawagens kunt u bij ons 365 per jaar doen. Wij heten u van harte welkom en mocht u nog vragen hebben over de verhuur van onze pastawagens, dan horen wij dat graag. Al rijdend komen wij graag bij u thuis of op locatie met onze mobiele pastakar tegen een redelijke prijs!Copyright 2023 De-hongerstiller.be | Contact | Sitemap