Pannenkoekenkraam

Pannenkoekenkraam  Pannenkoekenkraam

Op een gezellige fuif of verjaardagsfeest mag een mobiele pannenkoekenkraam niet ontbreken. Pannenkoeken werden al eeuwen voor onze jaartelling gemaakt en nog steeds zijn ze zeer geliefd bij jong én oud op een fuif of intiem feestje. Inmiddels heeft dit gerecht al heel wat ontwikkelingen doorgemaakt en is in veel landen op een eigen manier aanwezig. Sommigen eten pannenkoeken zelfs als ontbijt. Waarom ook niet?

  • Pannenkoekenkraam te huur
  • Pannenkoekenkramen
  • Pannenkoekenwagens
  • Verhuur pannenkoekenkarren mobiel

De pannenkoek die wij bereiden in onze mobiele pannenkoekenkar is goed gevuld. U en uw gasten kunnen zelf kiezen welke ingrediënten er in verwerkt moeten worden. Pannenkoeken worden vaak opgerold of opgeplooid gegeten met zoete of hartige vulling en men kan ze zowel warm als koud eten.

In België vindt u veel pannenkoekenrestaurants, maar een mobiele pannenkoekenwagen met professioneel personeel is natuurlijk veel leuker! Wij gebruiken als basis een verse mix van bloem, ei en melk en daarna kunt u kiezen wat u erop wilt hebben. Smaken verschillen nu eenmaal en de één vindt zoet lekker en de ander hartig. Onze mensen bereiden voor u wat u maar wilt en geheel op maat.

U kunt ook beslissen om zelf de pannenkoeken te bakken in één van onze mobiele pannenkoekenkramen die wij te huur aanbieden. De apparatuur staat geheel tot uw beschikking. Veel mensen denken dat pannenkoeken alleen lekker zijn met siroop of met poedersuiker. Deze mensen zitten er helemaal naast. Hebt u een recept wat u al heel lang wilt proberen, maar u heeft er maar geen tijd voor, grijp dan nu uw kans. Wij leveren maatwerk.

Wist u dat de grootste pannenkoek ooit in Engeland is gebakken? Met een doorsnede van maar liefst 15 meter was dit een plekje in het Guinness Book of World Records waard. Wellicht bent u de volgende? Probeert u het maar eens uit.

Een mobiele pannenkoekenwagen boeken is bij ons zo gebeurd. Al rijdend komen wij graag naar u toe, thuis of op locatie. U kunt ons een email sturen wanneer u een pannenkoekenkraam aan huis wenst en wij komen al rijdend naar u toe. Uiteraard geven wij u voor de feitelijke verhuur tot stand is gekomen een prijsopgave, afhankelijk van uw wensen. Surft u maar eens naar onze uitgebreide website. Nergens anders vindt u zulke voordelige prijzen!Copyright 2024 De-hongerstiller.be | Contact | Sitemap