Paellakraam

Paellakraam  Paellakraam

De Spaanse keuken staat voor afwisseling met een reeks aan frisse, geurige gerechten. Paella is een rijstgerecht dat wordt bereid met vlees en vis. Vaak worden hiervoor schaaldieren gebruikt zoals pijlinktvis, garnalen of mosselen. Het kleurrijke gerecht is een waar feest bij iedere fuif en wordt vers klaargemaakt in onze mobiele paellakraam die wij te huur aanbieden tegen een voordelige prijs. Onze mobiele paellawagens zijn zeer geliefd op feesten, aan huis of op locatie, want wie wil er nu niet heerlijk exotisch eten. U waant zich in een warm land en de rest gaat vanzelf. Het avontuur is begonnen.

  • Paellakraam huren
  • Paellakramen
  • Paellawagens
  • Verhuur paella karren mobiel

U kunt bij onze een uitgebreide mobiele paellakraam 365 dagen per jaar boeken met of zonder professioneel personeel. Samen met u maken wij een plan van aanpak en leveren de catering geheel op maat. Uw wensen en eisen staan bij ons op de eerste plaats.

Als u dol bent op koken, mag u ook zelf uw paella klaarmaken in één van onze mobiele paellawagens op uw feest of fuif. U weet uiteraard dat safraan de smaakmaker is van paella. U kunt het gerecht serveren met bijvoorbeeld stokbrood en een heerlijke salade. Als u toch aan het kokkerellen bent, maakt u dan eens zwarte paella in onze mobiele paellawagen. Het smaakt voortreffelijk en de zwarte kleur is te danken aan de inkt van de toevoeging van kleine pijlinktvissen. U scoort hier zeker mee bij uw gasten.

Wilt u liever rustig genieten van het feest, dan kunnen wij professioneel personeel leveren die de weg kent in de keuken van een mobiele paellawagen. Het enige wat u hoeft te doen is uw gasten te onderhouden. U heeft geen rommel en geen vuile afwas, want wij laten alles proper achter. Wilt u meer weten over de verhuur van onze paellakramen of paellakarren direct boeken, neem dan eens contact met ons bedrijf op. Wij bieden voordelige prijzen. Al rijdend komen wij graag bij u thuis met één van onze mobiele paellawagens. Tot ziens.Copyright 2024 De-hongerstiller.be | Contact | Sitemap