Oesterkraam

Oesterkraam  Oesterkraam

Een triporteur is het Franse woord voor bakfiets en wij gebruiken deze als oesterkarren. U kunt u nu al op de vele complimentjes verheugen als u zo´n mobiele oesterkar bij ons gaat boeken, want hiermee haalt u iets heel origineels in huis. Uw budget hoeft hier niet onder te lijden, want u kunt bij ons een all-inn arrangement geheel op maat reserveren. Dit betekent lage prijzen, want u betaalt per persoon een vast bedrag en daarbij is eten onbeperkt. Wat een maatwerk!

  • Oesterkar te huur
  • Oesterkraam
  • Oesterkramen
  • Mobiele oesterwagens huren
  • Verhuur oesterkarren mobiel

Oesters zijn niet alleen lekker om te eten, maar ze zijn ook nog eens zeer gezond. Dit schelpdier bevat een hoog gehalte aan magnesium en zink en mensen met een cholesterolarm of caloriearm dieet kunnen zich zeker te goed doen aan deze delicatesse. Deze schelpdieren worden meestal rauw gegeten en daardoor blijft het zinkgehalte intact.

Mobiele oesterkarren worden steeds populairder op een feestje, thuis of op een fuif op locatie puur en alleen omdat ze rijdend zijn.. Soms laten de omstandigheden niet toe om een feest aan huis te houden en wordt er een zaaltje op een andere locatie gezocht, meestal inclusief eten, cadeautje voor de opdrachtgever en voor een heel redelijke prijs. Daarbij is een beetje afwisseling altijd leuk.

Het voordeel van onze mobiele oesterwagens is dat deze overal inzetbaar zijn en tegen een aantrekkelijke prijs met of zonder professioneel personeel. Heeft u binnenkort een verjaardag, receptie, jubileum of ander feestje, ons bedrijf staat graag voor u klaar als het gaat om de verhuur van een mobiele oesterwagen, oesterkramen of andere maaltijdkramen. Ons werkgebied is Antwerpen, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Brussel, Limburg en Vlaams Brabant, maar als u wilt dat wij elders komen aanrijden, dan is dat zeker bespreekbaar. Bij ons is namelijk (bijna) alles mogelijk. Het enige wat u hoeft om te boeken te doen is ons mailen. Ons bedrijf neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.Copyright 2024 De-hongerstiller.be | Contact | Sitemap