Mosselkraam

Mosselkraam  Mosselkraam

Kent u ook die bekende mosselman? Het is een oud Nederland kinderliedje, maar waar hij nu vandaan kwam weet niemand. Het gerucht gaat dat hij uit Scheveningen kwam. Hoe dan ook bij ons kunt u geen echte mosselman boeken, maar wel een mobiele mosselkraam huren met of zonder ingehuurd professioneel personeel. Wij leveren maatwerk op het gebied van de verhuur van een mosselkar en dat merkt u als u besluit om met ons bedrijf zaken te gaan doen. Voor de prijs hoeft u het niet te laten!

  • Mosselkraam te huur
  • Mosselkramen huren
  • Mosselwagens
  • Verhuur mosselkarren mobiel

In Belgiƫ is het startschot van het mosselseizoen al gegeven en u kunt in onze eigen professionele mobiele mosselkraam genieten van deze heerlijke delicatesse. De mossel is het meest bekendste en populairste schelpdier. In de Oosterschelde en de Waddenzee komen zij in grote getale voor. Het mosselseizoen loopt ongeveer van half juni tot half april, maar ook buiten het seizoen zijn mosselen verkrijgbaar.

In onze mobiele mosselwagens vindt u uitsluitend heerlijke, verse mosselen en voltreffer op iedere fuif of feestje, op locatie of thuis. Mosselen kunnen rauw, gekookt, gebakken of gefrituurd gegeten worden. Mosselen bederven over het algemeen snel, zodat het belangrijk is en blijft dat wij op de kwaliteit letten. We kennen witte en oranje mosselen, maar in smaak verschillen ze niet. Deze kleurvariatie hangt samen met de dikte van de schelp. Dikke schelpen laten minder licht door en bieden daarom witte mosselen. Mosselen eet u altijd zonder mes en vork. U haalt ze uit de schelp met een andere lege schelp en smullen maar!

Onze goed gevulde mobiele mosselkramen komen ook graag bij u aan huis. Als u ons van tevoren laat weten hoeveel gasten u ontvangt, dan kunnen wij ons assortiment daarop aanpassen. U kunt kiezen voor diverse arrangementen. Het gaat erom dat u op de dag goed voorzien bent van heerlijke mosselen en alles wat daarbij hoort. Neemt u maar eens contact met ons op om verder te praten over bijvoorbeeld onze mosselwagen. Wij staan u graag te woord als het gaat om de verhuur van deze karren, maar natuurlijk ook als het gaat om andere maaltijdkramen. Informeert u maar eens naar onze voordelige prijzen en maatwerk. Graag komen wij al rijdend naar u toe met onze mobiele mosselkar.



Copyright 2024 De-hongerstiller.be | Contact | Sitemap