Maatjeskraam

Maatjeskraam  Maatjeskraam

Voor de visliefhebber is een mobiele maatjeskar een droom. Wij laten graag die droom uitkomen, want wij zijn dé specialist in maatjeswagens. De jonge haring is geliefd bij jong én oud. Over smaak valt echter niet te discuteren. Het is dan ook afhankelijk van het gezelschap of u kiest voor een maatjeskar op maat of een andere mobiele maaltijdwagen.

  • Maatjeskar te huur
  • Maatjeswagens
  • Maatjeskraam
  • Maatjeskramen
  • Verhuur maatjeskarren mobiel
  • Maatjeskarren huren

Voor ieder feestje of fuif, thuis of op locatie, heeft ons bedrijf de beschikking over een unieke mobiele maatjeskar, want wij leveren maatwerk. Deze kan decoratief worden opgesteld met bijvoorbeeld heerlijke visschotels tijdens een koud buffet, maar hij wordt ook gebruikt op een feestje thuis. Wij zorgen er uiteraard voor dat de Hollandse Nieuwe heerlijk vers zijn en worden naar wens geserveerd met een zacht broodje, gesnipperde ajuintjes, Amsterdamse uien of zure bommen. Een zure bom is vergelijkbaar met een grote augurk en de smaak is zoetzuur.

Hollandse Nieuwe is de benaming die verwijst naar het biologische stadium waarin de haring zich bevindt. Op het moment dat de jonge haring wordt gevangen, heeft zich namelijk nog niet opnieuw hom en kuit gevormd. Vroeger werd de vis op een andere manier behandeld en was erg zoutig. De maatjesharing zoals wij die nu waarderen is licht gezouten, zacht en romig van smaak.

Wilt u uw gasten eens een unieke ervaring laten beleven, reserveert u dan eens een mobiele maatjeswagen die van alle gemakken is voorzien. Wij komen graag bij u aan huis. U kunt de vis zelf serveren of dit overlaten aan ingehuurd personeel dat wij voor u kunnen regelen. U kunt op onze uitgebreide website meer lezen over prijs en mogelijkheden die er zijn op het gebied van de maatjeskar, met of zonder professioneel personeel, of de andere maaltijdkarren die wij in de verhuur hebben. Heeft u vragen over de prijzen voor het huren van een mobiele maatjeskar of wilt u boeken, mail of bel ons gerust.Copyright 2024 De-hongerstiller.be | Contact | Sitemap