Loempiakraam

Loempiakraam  Loempiakraam

Uw gasten kunnen in onze mobiele loempiakraam ongelimiteerd loempia´s eten. Dit fantastische Chinees-Indonesische gerecht kunt u zowel gestoomd als gebakken eten. Het is in veel Europese landen een populair gerecht en u kunt er van alles inrollen zoals varkensvlees, knoflook, garnalen, groenten, taugé, geschaafde witte kool en fijngesneden prei en worteltjes.

  • Loempiakraam te huur
  • Loempiakramen huren
  • Loempiawagens
  • Verhuur loempiakarren mobiel

Het huren en boeken van een loempiawagen kent een ongekend succes vanwege de diversiteit aan ingrediënten. Zowel vleesliefhebbers als vegetariërs doet u hiermee een groot plezier. U kunt het vergelijken met een zachte, gevulde pannenkoek. Er zijn vele soorten loempia´s zoals Vietnamese loempia´s. Vietnamese loempia's zijn kleiner en vooral smaller dan Chinese loempia's. Het is een koude variant waarin rauwe groenten en gekookt vlees of al dan niet rauw zeebanket in een rol gewikkeld wordt. We kennen ook de Saigon loempia die een wat dikkere deeglaag heeft en wordt geserveerd met een overheerlijke saus. U merkt het al, wij leveren maatwerk!

Met onze moderne uitgeruste maaltijdwagens, zoals de loempiakramen en loempiawagens, komen wij overal. Al rijdend komen wij ook graag bij u thuis. U kunt hierin zelf proberen een heerlijk gerecht te bereiden of u kunt professioneel personeel bij ons inhuren, wat dan in de verhuur prijs wordt meegenomen. Wij bieden meerdere arrangementen op dit gebied geheel op maat. U kunt een all-inn arrangement boeken of u betaalt per persoon een vast bedrag. Aan u de keus.

Bent u van plan een knallend feest te geven dan is een mobiele loempiawagen voor op uw fuif of feestje een topper én voor de prijs hoeft u het niet te laten. Uw gasten zullen nog lang napraten over hoe geweldig ze originele idee hebben gevonden. U ziet ze echt genieten van de heerlijke geur. Wij zeggen, eet uw maar rond want het is o zo gezond. Eet smakelijk! Maak snel een afspraak met ons bedrijf, want wij komen graag met onze mobiele loempiakraam bij u thuis of op een andere locatie in Nederland of België. Graag tot ziens.Copyright 2024 De-hongerstiller.be | Contact | Sitemap