IJskraam

IJskraam  IJskraam

Wilt u scoren op uw feest of fuif, boekt u dan bij ons bedrijf uit Antwerpen een origineel mobiel ijskarretje. We hebben een verrassend goede service, het allerlekkerste ijs, de mooiste ijskarretjes en de vriendelijkste medewerkers. Bij ons bedrijf kunt u een mobiele ijskraam huren met of zonder professioneel personeel bij u thuis of op locatie.

  • IJskarretje
  • IJskraam huren
  • IJswagens
  • Verhuur ijskarren mobiel
  • IJskarren te huur

Zelf uw ijskreem scheppen of dit liever door een leuke medewerkster laten doen? Ook dat is mogelijk. Bij het boeken geeft u zelf aan welke ijssmaken u in de mobiele ijskraam wilt hebben. Wij zorgen ervoor dat niet alleen het ijs aanwezig is, maar ook bekertjes, lepeltjes, wafels en hoorntjes. De populaire hoorntjes zijn een typische Amerikaanse uitvinding. Een Amerikaan rolde een wafeltje op en liet hem opvullen met een bolletje roomijs.

Een ijskar is ook de ultieme manier om aandacht te vragen voor uw organisatie of product. Samen met het heerlijkste ijs zorgt de ijskraam voor een stijlvol en vooral lekker dessert of tussendoortje op uw feest. De mobiele ijswagen is ook zeer geschikt voor beurzen en productpromoties. Een mobiele ijskraam kan een prima treffer zijn, want ook zakenmensen zijn gek op ijs!

De milde, koude smaak van ijs smelt zachtjes op uw tong. Dat een ijsje eten niet goed is voor de lijn is waar. Toch moet u niet de wilde verhalen geloven, dat sommige ijsjes net zoveel calorieën bevatten als een pakje boter. Als u hier af en toe van geniet, kan dit absoluut geen kwaad.

Waar u onze ijswagens of ijskramen voor nodig heeft, wij komen graag op feestje bij u aan huis of bij uw bedrijf. Als specialist in mobiele maaltijdkramen kunnen wij naast de bekende ijskarretjes ook andere wagens aan u leveren zoals een patisseriewagen, wafelwagen of een gezellige wokwagen. U mag het zeggen, want wij staan voor u klaar en leveren maatwerk. Als u naar onze website surft ziet u aan de rechterkant ons uitgebreide assortiment. Onze prijzen zijn afhankelijk van uw wensen. Als u een keuze heeft gemaakt, ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte. Wij hopen u snel te mogen begroeten en als u nog vragen heeft over de verhuur van één of meerdere van onze ijs karren, dan horen wij dat graag.Copyright 2024 De-hongerstiller.be | Contact | Sitemap