Hotdogkraam

Hotdogkraam  Hotdogkraam

U kunt bij ons bedrijf uit Antwerpen dat gespecialiseerd is in maaltijdkramen een heuse mobiele hotdogkraam boeken. Wij maken van het maken van hotdogs een ware sensatie waar uw gasten nog lang over na zullen praten. De hotdogwagen is qua afmeting niet heel erg groot, zodat we ook eventueel binnen kunnen staan bij feesten en evenementen. Bij ons bedrijf kunt u mobiele hotdogkramen huren tegen een voordelige prijs.

  • Hotdogkraam te huur
  • Hotdogkramen
  • Hotdogwagens huren
  • Verhuur hotdog karren mobiel

Wij bieden maatwerk en u kunt rekenen op superkwaliteit hotdogs. Zeven dagen per week zijn wij bereikbaar en u kunt te allen tijde een rijdende hotdogkraam bij ons reserveren met of zonder professioneel personeel. Amerikanen, maar ook Belgen en Nederlanders bijten graag in zo'n heerlijk vers wit broodje, gevuld met zuurkool, gebakken uitjes en een lekker knapperig worstje. Het is een heerlijke snack voor al uw gasten.

Op een feest wordt vaak behoorlijk wat alcohol gedronken. Als u niet voldoende bodem heeft dan voelt u zich al gauw ongemakkelijk of u wordt dronken. Zoals dit voor alles geldt, eet en drink met mate. Eten voor het drinken helpt niet alleen bij het minder snel dronken worden, maar ook bij het sneller nuchter worden. Alleen daarom is het al het goed idee om eens met ons in contact te treden betreffende de hotdogwagens en hotdogkramen.

Wij hebben onze sporen reeds verdiend doordat wij al jarenlang topkwaliteit leveren. In een tent, uw bedrijfspand, jeugdlokaal of woning maken wij met veel passie, vakkennis en creativiteit van uw evenement of ander feestje een groot succes. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van De Honger Stiller? Neemt u gerust contact met ons op, om samen een op maat gemaakte invulling te bedenken. Wij verzorgen voor u tijdens uw feest de drankjes, het eten, verhuur materialen en bediening, maatwerk is mogelijk. Al rijdend komen wij graag naar u toe met onze mobiele hotdogwagen thuis of op locatie. Informeert u maar eens naar de prijzen.Copyright 2024 De-hongerstiller.be | Contact | Sitemap