Foodtruck met Cote à l´os

Foodtruck met Cote à l´os  Foodtruck met Cote à l´os

Een mobiele foodwagen heeft veel voordelen. U hoeft niet naar een restaurant, want wij komen bij u aan huis of op locatie. Een foodtruck is niet alleen praktisch, maar ook nog eens gezellig. U kunt het vergelijken met een ouderwetse eetkraam. De mensen staan erom heen, gezellig kletsend, wachten ze op hun eten. Als de maaltijd klaar is, gaan ze gezamenlijk aan tafel. Ziet u het al voor zich? Wij bieden u die mogelijkheid met de heerlijkste gerechten, zoals Cote à l’os. Een bijzonder vleesgerecht, omdat het kolossaal is en perfect smaakt.

Het is een nieuw vleesgerecht dat we aan ons assortiment hebben toegevoegd. Waarom? Het is één van de beste vleesgerechten die we ooit hebben gehad. Voor een vleesliefhebber is het een ware delicatesse. Cote à l’os is een enorm stuk rundvlees dat we lekker mals serveren. Ons recept maakt het zo lekker, dus dat verklappen we niet. Wel kunnen we u vertellen dat het vlees uiteindelijk wordt gegrild op een professionele grill in onze foodtruck. De geur is verrassend en uw gasten zullen ons al snel weten te vinden. Natuurlijk serveren wij er friet en sla bij en als er gasten zijn, die geen vlees lusten, dan verzorgen we natuurlijk ook visgerechten!

Er zijn nog veel meer andere manieren om dit gerecht te bereiden, maar wij houden het bij ons eigen ‘geheime’ recept. Wilt u een foodtruck huren en uw gasten eens verrassen met dit heerlijke gerecht? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Eenmaal onze Cote à l’os geproefd, wilt u echt niets anders meer. Dit kunnen wij u garanderen. Informeert u maar eens naar de beschikbaarheid en prijzen! Een arrangement voor een uitstekende maaltijd tegen een redelijke prijs. Wij komen graag bij u op fuif aan huis of op locatie. Graag tot ziens.Copyright 2024 De-hongerstiller.be | Contact | Sitemap