Fish and chips kraam

Fish and chips kraam  Fish and chips kraam

Wilt u op uw fuif of feestje iets bijzonders presenteren aan uw gasten, kiest u dan eens voor het huren mobiele fish and chips kraam. Wij komen al rijdend in deze fantastische fish and chips wagen bij u aan huis. Ons werkgebied is Antwerpen, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Brussel, Limburg en Vlaams Brabant, maar houdt u een feest of fuif op een andere locatie dan kunt u dit aan ons voorleggen. Wij zijn immers mobiel!

  • Mobiele fish and chips kraam te huur
  • Mobiele fish and chips kramen
  • Mobiele fish and chips wagens
  • Verhuur fish and chips karren mobiel

Een heleboel mensen weten het al, maar fish and chips komt oorspronkelijk uit Engeland. In Engeland is het al jarenlang zeer populair als fastfood. Ook de Belgen en de Nederlanders hebben de heerlijke smaak van dit unieke gerecht ontdekt. Het gerecht bestaat uit gewone friet bestrooid met zout en azijn en daarbij wordt vis gegeten. De meest voorkomende vissoorten die hiervoor worden gebruikt zijn kabeljauw en schelvis, maar ook andere soorten rondvis worden hierbij geserveerd. Geniet ook u van ons maatwerk.

U hoeft zelf hiervoor niet in de keuken te staan, want onze mobiele fish and chips kramen zijn zodanig uitgerust dat ze van alle gemakken zijn voorzien. Ons kraamverhuur bedrijf kan fish and chips wagens aan huis leveren en het is aan u of u daarbij de hulp wilt van professioneel personeel. Afhankelijk van het aantal gasten dat u ontvangt, lijkt het ons prettig als u een handje wordt geholpen. U betaalt per persoon een vaste prijs. Hoeveel uw gasten eten is daarbij onbeperkt. Neemt u maar eens contact met ons op voor meer informatie. Wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn én de prijzen voor het huren van een mobiele fish and chips kar. Wij hopen dat u thuis snel zult boeken en op locatie zult smullen!Copyright 2024 De-hongerstiller.be | Contact | Sitemap