Ceremoniewagens

Ceremoniewagens  Ceremoniewagens

Zeker bij een huwelijk neemt een ceremoniewagen een belangrijke plek in. Op een bijzondere wijze vervoerd worden is niet alleen een belevenis op zich, maar wat dacht u van de foto´s van het bruidspaar met die bijzondere wagen op de achtergrond. Wij van De Honger Stiller zijn bekend geworden door onze maaltijdkramen, maar bieden ook de mogelijkheid om één of meerdere ceremoniewagens te boeken.

  • Mobiele ceremoniekraam te huur
  • Ceremoniekramen huren
  • Ceremoniewagens
  • Verhuur ceremoniewagen mobiel

Een Jaguar of nog luxer, een Daimler, u zegt het maar. Mocht u op zoek zijn naar een bedrijf die zowel het trouwvervoer als de catering uit handen kan nemen, dan bent u bij ons natuurlijk helemaal aan het juiste adres. Het boeken van beiden is vlot geregeld en vergeet ook niet dat wij met scherpe prijzen werken.

Als u op onze website kijkt, dan ziet u dat wij op het gebied van maaltijdwagens een enorme keuze op het gebied van verhuur hebben zoals een ceremoniekraam. Iedere kraam is zo ingericht dat de betreffende gerechten perfect kunnen worden bereid en niet onbelangrijk, passend uitgeserveerd.

Vanzelfsprekend heeft u de keuze om onze ceremoniewagens en ceremoniekramen zonder professioneel personeel af te nemen, maar door gebruik te maken van onze mensen weet u zeker dat uw gasten uitstekend verzorgd worden. Bijzondere en speciale wensen zijn bij ons in goede handen, omdat maatwerk een specialisme van ons bedrijf is. Bij maatwerk mag u denken aan gasten die zich aan een dieet moeten houden of wat te denken van vegetariërs.

Vegetariërs zullen immers niet warm lopen bij het zien van een beenhamwagen of hamburgerwagen. In dergelijke gevallen is een pannenkoekenwagen of frituurwagen een betere optie. Ook vleeseters kunnen een heerlijke pannenkoek waarderen, zeker als deze ter plekke voor hun met vlees wordt bereid. En wie slaat er nu een heerlijk frietje af? Neemt u maar eens contact met ons op om alles te bepreken, wij komen graag al rijdend naar u toe bij u thuis of op locatie. Ieder feestje of fuif verzorgen wij geheel op maat, ook aan huis. En de prijs zal u zeker bevallen. Onze gegevens treft u aan op de website. Wij staan u graag te woord.Copyright 2023 De-hongerstiller.be | Contact | Sitemap