Beenhamwagen

Beenhamwagen  Beenhamwagen

Of u het nu hesp, epse, sjónk, of sjink noemt, erg veel mensen die zijn verzot op ham. Er zijn erg veel soorten en manieren tot bereiden, waardoor ham eigenlijk meer een verzamelnaam is geworden. In de basis is dit product, welke van de achterste dijen van een varken komt, gezouten of gepekeld vlees. Het pekelen bestaat al honderden jaren en is bedoeld om één en ander langer houdbaar te maken.

  • Beenhamkraam te huur
  • Beenhamkramen huren
  • Beenhamwagens
  • Verhuur beenham karren mobiel

Na het pekelen kan er voor worden gekozen om het vlees te laten drogen of verhitten in water. Bij dit laatste proces ontstaat gekookte ham. Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, dit stukje vlees kan zo multifunctioneel worden bereid dat het uitstekend geschikt is voor op een feest of fuif.

Ons bedrijf heeft niet voor niets een mobiele beenhamwagen. Deze is professioneel ingericht om bijvoorbeeld bij een feestje aan huis uw gasten heerlijk culinair te verwennen. Ons personeel heeft jarenlange ervaring in niet alleen het bereiden van de heerlijkste maaltijden, maar ook in het bedienen van de gasten op uiteenlopende gelegenheden.

Maatwerk is voor ons, ook op het gebied van de verhuur van de beenhamkraam en beenhamkarren heel normaal en het mag duidelijk zijn dat u voor het feitelijk boeken de keuze heeft uit onder andere, met of zonder personeel, wat voor soort gerechten etc. Het is daarom aan te raden om ruim voordat u een feestje geeft, contact met ons op te nemen. In dit gesprek kunt u, naast eerder genoemde, aangeven waar u wilt dat wij met één van onze maaltijdkramen, zoals de beenhamkramen aan komen rijden en wat de prijs zal zijn.

Heeft u binnenkort een bruiloft, receptie, jubileum of een feestelijk gelegenheid bij u thuis, De Honger Stiller staat voor u klaar met mobiele beenhamwagens of een andere foodwagen. Ons werkgebied is Antwerpen, Oost Vlaanderen, West Vlaanderen, Brussel, Limburg en Vlaams Brabant, maar als u wilt dat wij elders al rijdend naar u toekomen, dan is dat zeker bespreekbaar. Bij ons is op het gebied van kraamverhuur namelijk (bijna) alles geheel op maat mogelijk, aan huis of op locatie.Copyright 2023 De-hongerstiller.be | Contact | Sitemap